Kropsbehandling i Taastrup - medicin mod stress

Kender du det?

Er du ramt af stress?

Når vi er stressede, er kroppen også overbelastet. Ubalancer og uro både fysisk og psykisk kan sætte sig som spændinger i kroppen.

Når vi bliver pressede gennem længere tid, kan vi opleve, at tankerne myldrer rundt i hovedet og laver ”larm”. Det gør måske, at vi bliver søvnløse, ikke er nærværende dér, hvor vi er, og hurtigt mister koncentrationen. Har du til gengæld en god kontakt til din krop, er det langt vanskeligere at føle sig stresset.

En meget effektiv måde at afstresse kroppen på, er at give den velvære, og det kan du få med anti-stress massage. Behandlingen kan stå alene, men er også et fint supplement til stresscoaching.

Efter behandlingerne vil du være mere afslappet og afspændt, have mere ro, overskud samt få en bedre søvn.

"Jeg har samtidig med coaching forløbet fået kropsbehandlinger. Det har været en meget stor oplevelse. Min krop havde så meget brug for at slappe af. Jeg var i så trygge hænder, at jeg nogle gange var lige ved at falde i søvn, ja Mette påstår faktisk, at det er sket.... Det er så fantastisk en følelse at blive berørt og blidt masseret og kroppen svarer straks tilbage med mange tegn på mindre stress."

– Elisabeth

Med anti-stress massage får du...

Den stressreducerende massage er en meget rolig og omsorgsfuld massage, som giver dig mulighed for at ”synke” dybt ind i dig selv, så du opnår mere balance i nerve- og energisystem.

Massagen er en helkropsmassage med undtagelse af kønsdelene. I behandlingen blandes teknikker fra Kranio-Sakral Terapi og trigger-punkter med en blid afspændingsmassage, hvor din krop langsomt afspændes, mens du afstresses mentalt.

De blide teknikker kontakter de områder, der er mest påvirkelige af stress og giver krop og sind mulighed for at give slip og falde til ro, så tankestrømme og bekymringer letter.

Der er fokus på nærvær, omsorg og opmærksomhed: Kort sagt en forkælelse af din krop, der virker som medicin mod stress.

Jeg anvender æstetiske olier, der er tilpasset netop dit behov for afstresning og ro og som let bliver absorberet af huden.

Efter massagen vil der være mulighed for at få sat ord på de indtryk og oplevelser, du har haft under behandlingen.

Praktisk
Du skal medbringe 2 lagener eller dynebetræk, der må komme olie på – altså gerne nogle gamle aflagte. Du ligger på briksen med et tæppe over dig iført undertøj, og kun det område af din krop, som bliver behandlet, er fri af tæppet.

En behandling varer ca. 60-70 minutter.

Hør mere om kropsbehandling i Taastrup?

Hvad enten du henvender dig til mig som privatperson eller på baggrund af en medarbejder med stress, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om stresscoaching – og hvordan det kan hjælpe dig eller din medarbejder.