Kropsbehandling i Taastrup - medicin mod stress

Kender du det?

Er du ramt af stress?

Når vi er stressede, er kroppen også overbelastet. Ubalancer og uro både fysisk og psykisk kan sætte sig som spændinger i kroppen.

Når vi bliver pressede gennem længere tid, kan vi opleve, at tankerne myldrer rundt i hovedet og laver ”larm”. Det gør måske, at vi bliver søvnløse, ikke er nærværende dér, hvor vi er, og hurtigt mister koncentrationen. Har du til gengæld en god kontakt til din krop, er det langt vanskeligere at føle sig stresset.

En meget effektiv måde at afstresse kroppen på, er at give den velvære, og det kan du få med anti-stress massage og behandling i infrarødt saunatæppe. Behandlingerne kan stå alene, men er også et fint supplement til stresscoaching.

Efter behandlingerne vil du være mere afslappet og afspændt, have mere ro, overskud samt få en bedre søvn.

"Jeg har samtidig med coaching forløbet fået kropsbehandlinger. Det har været en meget stor oplevelse. Min krop havde så meget brug for at slappe af. Jeg var i så trygge hænder, at jeg nogle gange var lige ved at falde i søvn, ja Mette påstår faktisk, at det er sket.... Det er så fantastisk en følelse at blive berørt og blidt masseret og kroppen svarer straks tilbage med mange tegn på mindre stress."

– Elisabeth

Anti-stress massage

Den stressreducerende massage er en meget rolig og omsorgsfuld massage, som giver dig mulighed for at ”synke” dybt ind i dig selv, så du opnår mere balance i nerve- og energisystem.

Massagen er en helkropsmassage med undtagelse af kønsdelene. I behandlingen blandes teknikker fra Kranio-Sakral Terapi og trigger-punkter med en blid afspændingsmassage, hvor din krop langsomt afspændes, mens du afstresses mentalt.

De blide teknikker kontakter de områder, der er mest påvirkelige af stress og giver krop og sind mulighed for at give slip og falde til ro, så tankestrømme og bekymringer letter.

Der er fokus på nærvær, omsorg og opmærksomhed: Kort sagt en forkælelse af din krop, der virker som medicin mod stress.

Jeg anvender æstetiske olier, der er tilpasset netop dit behov for afstresning og ro og som let bliver absorberet af huden.

Efter massagen vil der være mulighed for at få sat ord på de indtryk og oplevelser, du har haft under behandlingen.

Praktisk
Du skal medbringe 2 lagener eller dynebetræk, der må komme olie på – altså gerne nogle gamle aflagte. Du ligger på briksen med et tæppe over dig iført undertøj, og kun det område af din krop, som bliver behandlet, er fri af tæppet.

En behandling varer ca. 60 minutter.

Hør mere om kropsbehandling i Taastrup?

Hvad enten du henvender dig til mig som privatperson eller på baggrund af en medarbejder med stress, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om stresscoaching – og hvordan det kan hjælpe dig eller din medarbejder.

Saunatæppe behandling

Hvad er Infrarød saunabehandling?
Jeg tilbyder behandling med infrarød varme via et saunatæppe. Infrarød stråling er en helt særlig effektiv teknologi, som kan anvendes til en lang række problemer, herunder reduktion af stress, hovedpine, smertelindring, fedtforbrænding og afgiftning af kroppen.

Den infrarøde varme, der har en temperatur mellem 50-80 grader, trænger gennem huden og musklerne og varmer kroppen helt igennem. Når blodcirkulationen øges, vil transport af ilt og næringsstoffer til cellerne forbedres og kroppens evne til at restituere og udskille affaldsstoffer vil derfor styrkes.

Den nænsomme opvarmning af kroppen, giver dig en terapeutisk dybdevarme. Du vil langsomt kunne mærke, hvordan musklerne tager imod varmen og dine led og muskler løsnes. Der breder sig en behagelig ro i hele kroppen.

Hvordan foregår en behandling i saunatæppet?
Som udgangspunkt vil temperaturen blive sat på 60 grader, da det er ved den temperatur man opnår den største afslappende og afstressende effekt af behandlingen. Her produceres endorfiner som ophæver stresshormonet. Det vigtigste er, at du slapper godt af i tæppet, og nyder behandlingen. På den måde stimuleres dit parasympatiske nervesystem, hvilket vil virke smerte-, stress- og angstdæmpende. En anden god effekt af denne stimulering, er en bedre nattesøvn.

Behandlingen varer ca 30 minutter. De første 20 min. giver varme og en dyb afslapning. De fleste falder i let søvn. Herefter kan du mærke, at varmen trænger igennem kroppen og at musklerne slapper af. De sidste 10 min. kan blive varme. Du får ro og enetid, så du kan ligge og slappe af.

Praktisk
Du skal have et lagen, et håndklæde og noget skiftetøj/rent undertøj med. Behandlingen med infrarød saunatæppe foregår i dit undertøj, hvor du får bedst udnytte, hvis du benytter undertøj af bomuld. Du bliver pakket ind i et lagen, inden saunatæppet lukkes godt omkring dig.

Vil du lytte til din egen musik/lydbog/meditation, så skal du medbringe din mobil og høretelefoner. Og alternativt er der min stille musik i lokalet.

Efter endt behandling i varmen skal det værste sved tørres af kroppen med dit håndklæde og jeg anbefaler, at du skifter til tørt undertøj. Derefter får du vand, mens du kommer lidt til dig selv igen. Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efterfølgende, men også gerne inden således, at du får genoprettet væskebalancen og får udskilt affaldsstofferne.

Den samlede behandlingstid er ca 45 minutter og er incl. kort samtale samt af- og påklædning.

Hvad er godt ved behandling med infrarød saunatæppe Infrarød behandling har i mange år været brugt til bl.a.

 • Stress
 • Hovedpine
 • Forbedring af søvnkvalitet
 • Muskelafslappende
 • Smertebehandling
 • Udrensende behandling/DETOX
 • Parkinsons sygdom
 • Fibromyalgi
 • Psoriasis
 • Hudproblemer
 • Gigt
 • Infektioner

Hvem må ikke bruge saunatæppet?
Du må IKKE lade dig behandle i infrarød saunatæppe, hvis du har en af følgende kontraindikationer

 • Feber
 • Hjerte-/kar sygdomme
 • Pacemaker (AIMDs)
 • Åbne og/eller betændte sår
 • Implantater af metal og silikone
 • Sclerose
 • Kobberspiral
 • Varmeoverfølsomhed
 • Aktiv infektion
 • Lupus
 • Er bløder
 • Er gravid eller ammer

I ovenstående tilfælde og hvis du lider af andre sygdomme, skal du konsultere din læge før evt. behandling.