Stresscoach København

Få hjælp fra en stresscoach i København

Hvis du oplever stress enten derhjemme eller på arbejdspladsen, er det vigtigt at søge hjælp omkring hvordan du hånterer det. Stress kan påvirke både dit fysiske og mentale helbred. Det kan være din søvn, din koncentrationsevne eller din generelle trivsel, som bliver påvirket på grund af stress.

Som stresscoach i København er jeg dedikeret til at hjælpe dig med at håndtere og reducere stress i din hverdag. Jeg har ekspertisen og værktøjerne til at guide dig til at opnå et liv uden stress og hjælpe dig med at få balance og trivsel i din hverdag.

Din stresscoach til erhverv

Uanset om du oplever stressrelaterede symptomer som søvnproblemer, irritation eller koncentrationsbesvær, kan jeg tilbyde individuel rådgivning og et stresscoachingforløb som er tilpasset dine behov. Sammen vil vi arbejde på at identificere og tackle årsagerne til din stress og finde effektive strategier og værktøjer til at hjælpe dig med at kontrollere den.

Husk, at det er vigtigt at tage hånd om hvis du føler dig stresset, for at kunne bevare dit helbred og trivsel. Hvis du kunne tænke dig en stresscoach i København, så kontakt mig i dag og hør hvad jeg kan gøre for dig. 

Din rejse mod et mere afbalanceret og stressfrit liv, starter her.

Mine uddannelser

Jeg har uddannelser indenfor følgende områder:

Stresscoach i Taastrup

Hvorfor vælge mig som din stresscoach i København?

Jeg er specialist i stresshåndtering og har en passion for at hjælpe mennesker med at håndtere og reducere stress i deres liv. Med en uddannelse i stresshåndtering og specialer inden for organisations- og erhvervspsykologi og kropsterapi, har jeg opnået en masse ekspertise som certificeret stresscoach i København.
 
Min egen rejse har givet mig en dyb forståelse for, hvordan stress kan påvirke vores liv. Jeg har på egen krop oplevet stress over flere gange, og kender derfor til de udfordringer som stress kan medføre.
 
Gennem mine  mange års erfaringer som stresscoach i København, har jeg opbygget en god forståelse og evne til at støtte andre, der står over for lignende udfordringer.
 
Jeg er dedikeret til at hjælpe mine klienter med at bearbejde deres udfordringer og opdage deres potentiale og muligheder for at skabe positive forandringer i deres liv.
 

Online stresscoaching København

Hos Z-Free er det også muligt at få online stresscoaching. Jeg forstår at vi lever i en travl hverdag og en fysisk aftale er ikke altid en mulighed for folk at få til at hænge sammen. 

Derfor tilbyder jeg også online stresscoaching. På den måde kan du få planlagt det efter hvornår det passer dig – Så du får det optimale ud af din penge og din behandling. 

Karen, Taastrup

“Jeg kan varmt anbefale et stressforløb hos Mette. Jeg har følt mig mødt fra første øjeblik og er taknemmelig for alt det, hun har hjulpet mig med.”

Klientudtalelser

Molly, Rødovre

“Mange tak for dig, Mette. Du gør en forskel.”

Paul, Greve

Jeg kan i den grad varmt anbefale Mettes coaching og kropsbehandling. Hele forløbet har hjulpet mig til at komme ud på den anden side, blive et helt menneske igen, men også meget klogere på min krop og sind, så jeg fremover kan forebygge stress. Tusind tak for hjælpen, Mette.”

Vil du vide mere? Kontakt mig i dag

Hvis du som privatperson har bemærket symptomer på stress hos dig selv, så er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om stresscoaching og om, hvordan det kan hjælpe dig.

Er du en leder eller HR-medarbejder i en virksomhed, der oplever stress, så er du også velkommen til at kontakte mig for en samtale om, hvordan vi kan arrangere et stresscoachingforløb til jer.

Jeg kan kontaktes på 41 21 31 40 eller på mj@z-free.dk.

Få en uforpligtende snak

Hvad enten du henvender dig til mig som privatperson eller på baggrund af en medarbejder med stress, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om stresscoaching – og hvordan det kan hjælpe dig eller din medarbejder.