Priser

At blive hjulpet ud af stress - er det ikke alt for dyrt?

Sådan tænker mange!

Men tænk på, hvad værdien af at undgå at leve sit liv med en følelse af ikke at slå til, altid at være bagud, ikke at have overskud til noget – og til gengæld at få lov at leve uden stress, i overensstemmelse med sine værdier og med overskud til både dig selv og familien?

Eller hvilken værdi har det som mor/far at lære at passe på sig selv, så man kan rumme sine børn og ikke råbe af dem – så de også lærer at passe på sig selv – og kan rumme sig selv?

Hvad tror du?
Hvis du tror på, at professionel hjælp mod stress er løsningen for dig, så får du her et overblik over hvor meget, du skal investere for at få dit liv tilbage. 

Husk også altid at spørge din arbejdsgiver, om de vil betale et forløb – det vil de tit. Deres investering er lille i forhold til dét, det koster at have en medarbejder, der er sygemeldt med stress.

Er du tilknyttet jobcenteret, er der også en mulighed for, at de vil betale for forløbet – det kan derfor godt betale sig at spørge.

Priser - stresscoaching og trivselseftersyn

Afhængigt af behov kan du købe forskellige pakker. Én forebyggende stresscoachingsamtale af 90 minutter, hvor du får de allervigtigste værktøjer, koster kr. 1.200. Har du brug for et andet forløb end disse, så kontakt mig – så finder vi det, som dækker dine behov.

Leder du efter priser for erhverv? Klik her

Trivselseftersyn

Trivselseftersyn er for dig, der er lettere stresset eller “bare” vil forebygge og optimere din trivsel. Det er et kort forløb med 4 samtaler.

4.000 Kr.

Et forebyggende forløb til dig med begyndende tegn på stress.

Standard stresscoachingsforløb

Standard stresscoachingforløbet med 8 samtaler til behandling, forebyggelse og håndtering af stress. Det er for dig, der har tydelige tegn på stress.

7.975 Kr.

Til dig med tydelige tegn på stress.

Standard stresscoachingsforløb inkl. 4 x anti-stress massage

Et standard stresscoachingforløb med 8 samtaler til behandling, forebyggelse og håndtering af stress, plus 4 x anti-stress massage.

10.400 Kr.

Til dig med tydelige tegn på stress og som også vil gøre noget godt for din krop.

Udvidet stresscoachingsforløb

Det udvidede stresscoachingforløb er ligeledes til behandling, forebyggelse og håndtering af stress, men derudover har forløbet tillige fokus på at finde ind til dine kerneværdier samt grundlæggende overbevisninger – begge dele er elementer, der gør det muligt at arbejde endnu grundigere med årsagen til stressen. Indeholder 11 samtaler.

10.900 Kr.

Til dig med tydelige tegn på stress og som vil endnu dybere ned i årsagen til din stress.

Udvidet stresscoachingsforløb inkl. 4 x anti-stress massage

Et udvidet stresscoachingsforløb med 11 samtaler til behandling, forebyggelse og håndtering af stress, plus 4 x anti-stress massage.

13.300 Kr.

Til dig med tydelige tegn på stress, som vil endnu dybere ned i årsagen og vil gøre noget godt for din krop.

Priser - Kropsbehandlinger
Pris - "Hold fast og kom videre"

Priserne er inkl. moms for private og kan betales i op til 3 rater, hvor 1. rate betales ved opstart og de øvrige rater efter aftale. Husk at spørge din arbejdsgiver, om de vil betale. Deres investering er lille i forhold til dét, det koster at have en sygemeldt medarbejder. Hvis du er tilknyttet jobcenteret, vil de måske også betale – det kan derfor godt betale sig at spørge. Priserne er excl. moms for virksomheder. 

Se handelsbetingelser her.

Gavekort

Glæd én, du kender, med et gavekort til en valgfri ydelse. Jeg tilsender gerne gavekort mod forudbetaling på konto 5021-0001519835 i Jyske Bank eller ved betaling på MobilePay.