Stresscoaching i Taastrup for private

Kender du det?

Leder du efter stresscoaching til erhverv? Klik her

Lidt eller meget stresset?

Stress opleves forskelligt fra person til person med eneste fællestræk, at vi mistrives på grund af for høj belastning.

Jeg tilbyder forløb, der er tilrettelagt efter hvor stresset, du er. For at få en indikation af dit stressniveau, er det en god idé at tage en stresstest, der kan give et fingerpeg om stressniveauet. Tag stresstest her.

Vær opmærksom på, at symptomer, der ligner stress, også kan komme af andre årsager, så det er vigtigt, at du konsulterer din læge, hvis du har en formodning om en anden årsag.

Trivselseftersyn eller stresscoachingforløb - hvad skal du vælge?

Er du “kun” lettere stresset – eller føler du dig måske ikke stresset, men alligevel gerne vil forebygge – så er et Trivselseftersyn noget for dig. Læs mere om Trivselseftersyn her.

Er du derimod moderat eller temmelig stresset, så er et Stresscoachingforløb den rigtige løsning – og gerne suppleret med kropsbehandlinger. Se mere nedenfor.

Er du i tvivl om hvilket forløb, du skal vælge, så book en gratis afklarende samtale, hvor vi sammen kan vurdere dit behov.

Stresscoaching – en hurtig og effektiv metode til afhjælpning, forebyggelse og håndtering af stress
Et stresscoachingforløb er et individuelt og handlingsorienteret forløb, der er specielt udviklet til behandling af stress. Det er et struktureret og målrettet 1:1-forløb, hvor jeg trin for trin hjælper dig tilbage til et liv i balance og med mere glæde.

Er du ramt af stress, er det vigtigt hurtigst muligt at få hjælp – det bliver ofte kun værre af at vente. Stress rammer meget forskelligt, så derfor er alle stresscoachingsamtaler individuelle sessioner, der tilpasses dig og din situation samt de omstændigheder, der ligger til grund for din stress.

For at komme ud på den anden side er det vigtigt at vide, hvor du står. Derfor starter et stresscoaching-forløb med en Stress-screening. Det er en samtale, der indeholder en grundig stresstest og samtidig kommer omkring niveauet, forløbet i tid og din generelle trivsel. Stress-screeningen giver en indikation på, hvor høj din belastning er, så vi kan vurdere hvilken indsats, der kan give mest mening for dig.

“I sommeren 2022 sagde min krop fra efter en længere periode med stress signaler såsom søvnløshed, konstante bekymringer, trykken for brystet, hovedpiner, stakåndethed og en generel gennemtrængende følelse af ikke at kunne finde ro i mit indre. Jeg blev sygemeldt med stress, og fandt heldigvis frem til Mette. Til at starte med blev jeg anbefalet af min sygeforsikring at finde en psykolog, men jeg følte et stort behov for at blive lært redskaber, som jeg selv kan arbejde med for at kunne hjælpe mig selv i fremtiden. Derfor gik jeg efter en coach, og fandt frem til fantastiske Mette.

Jeg oplevede hurtigt at have god kemi med Mette, og jeg må indrømme, at jeg tror det er svært ikke at have god kemi med hende. Mette fremtonede fra dag ét den ro jeg selv søgte, og hendes rolige tilgang til samtalen, hendes nærvær og evnen til at lytte til og forstå ens situation er guld værd. Med Mette har man samtaler med en hel person, der både tager sig selv og sin professionelle kunnen med i dialogen, og jeg følte mig derfor hurtigt tryg i hendes selskab. Mette er den første jeg har haft delt alle tanker, udfordringer og livsbekymringer med, råt for usødet – og hele vejen igennem har jeg følt mig accepteret og ikke bedømt. Selvom der stadig er ting i mit liv der kan være hårde, så har jeg gennem Mette fundet en meget roligere tilgang   til at være i det, og fået værktøjer til at prioritere hvad der er   vigtigt for mig, analysere hvad jeg kan gøre noget ved, og handle i   henhold til mine værdier. Og havner jeg nu i en situation, hvor jeg   mærker uro i kroppen, så er jeg blevet meget bedre til at finde frem   til, hvad der ”trigger” det og gøre noget ved det. En kæmpe   øjenåbner for mig har også været vores arbejde med mine begrænsende   overbevisninger, hvor vi ved at kigge tilbage har forbedret min   indstilling til mange hverdagssituationer.

Mette tager udgangspunkt i dig, mærker efter hvor du er, og planlægger opgaverne derefter. Så du kan trygt og med de varmeste anbefalinger række ud til Mette, hvis du føler stress eller uro i systemet.

Mange tak for dig, Mette. Du gør en forskel.”
– Molly, Rødovre

Standard stresscoachingsforløb

Stresscoaching er en målrettet hjælp til behandling af stress. I forløbet får du rådgivning om, hvordan du skridt for skridt reducerer din stress med konkrete værktøjer og øvelser, så du får mere overskud. Vi arbejder med afklaring og håndtering af stressårsagerne, så de ikke får lov at stresse dig igen, og vi arbejder på at forebygge fremtidig stress, så du kan forblive stressfri.

Endelig sikrer den tætte opfølgning fra gang til gang gennem hele forløbet, at du bliver på rette spor og bevæger dig i den rigtige retning.

Et standard forløb består af 8 samtaler og er for dig, der er moderat til alvorligt stresset og varer ca. 2-3 måneder.

Udvidet stresscoachingsforløb

Ønsker du at arbejde endnu mere i dybden og/eller har du været ramt af stress flere gange i dit liv, er et udvidet stresscoachingforløb noget for dig. Det udvidede forløb indeholder ud over det, vi arbejder med i standardforløbet, desuden et stykke arbejde med at finde dine styrker, kerneværdier og eventuelle begrænsende overbevisninger. Alt sammen noget, der er vigtige elementer at arbejde med for at komme helt tæt på dig selv og dine ønsker for et stressfrit liv.

Et udvidet forløb består af 11 samtaler og er for dig, der er moderat til alvorligt stresset, evt. har været ramt af stress flere gange og ønsker at arbejde endnu dybere. Forløbet varer ca. 3-4 måneder.

Efter afsluttet forløb har du...
Lyder det som noget for dig, eller vil du vide mere? Få en gratis afklarende samtale!

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få gavn af min hjælp? Før du beslutter dig for et stresscoaching-forløb, tilbyder jeg en gratis afklarende samtale over telefonen, hvor jeg vurderer din stressbelastning og hvor vi sammen kan vurdere, om et forløb er den rette løsning for dig.

Herudover har du selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med forløbet.

Samtalen er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Supplér med anti-stress massage og behandling med saunatæppe

Jeg ser stress i et helhedsorienteret perspektiv, hvor ikke kun psyken, men også kroppen, spiller en væsentlig rolle. Det er ikke alene hjernen, der er overbelastet – det er kroppen også. Kropsbehandling giver kroppen en tiltrængt pause og virker som medicin mod stress.

Brug for yderligere at fastholde et stressfrit liv?

Nogen oplever, at det kan være vakkelvornt at stå på egne ben efter et stresscoachingforløb, hvor du gennem hele forløbet er blevet holdt i hånden og fulgt tæt.

Vil du gerne have muligheden for i en endnu længere periode at blive ”holdt op på” de nye vaner? Og måske samtidig få mulighed for at blive coachet på andre emner?

Har du det sådan efter endt stresscoaching-forløb, er tillægsproduktet ”Hold fast og kom videre” noget for dig.

Hør mere om stresscoaching i Taastrup

Hvad enten du henvender dig til mig som privatperson eller på baggrund af en medarbejder med stress, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om stresscoaching – og hvordan det kan hjælpe dig eller din medarbejder.