Trivselseftersyn

Kender du det?

I tvivl om dit stressniveau?

Da stress opleves forskelligt fra person til person, kan det være svært selv at vurdere hvor stresset, man egentlig er og dermed hvilket forløb, man skal vælge.

For at få en indikation af dit stressniveau, er det en god idé at tage en stresstest, der kan give et fingerpeg om stressniveauet. Tag en stresstest her.

Viser testen, at du ikke er stresset eller kun lettere stresset, er Trivselsforløbet den rigtige løsning. Er du derimod moderat eller temmelig stresset, så er et Stresscoachingforløb den rigtige løsning – og gerne suppleret med kropsbehandlinger. Se mere om stresscoaching her.

Er du i tvivl om hvilket forløb, du skal vælge, så book en gratis afklarende samtale, hvor vi sammen kan vurdere dit behov.

Samtalen er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Et Trivselseftersyn er...

… et kort forløb bestående af 4 samtaler, der tilrettelægges efter din aktuelle situation. Forløbet varer ca. 1-2 måneder.

Forløbet er for dig, der “kun” er lettere stresset eller som måske ikke føler sig stresset, men alligevel gerne vil forebygge.

Forløbet er en målrettet hjælp til selvhjælp. I forløbet får du rådgivning om, hvordan du øger din trivsel med de vigtigste værktøjer og øvelser, så du får mere overskud.

Samtalerne foregår dels hos mig i Taastrup og dels online/telefon for størst mulig fleksibilitet.

Supplér med anti-stress massage og behandling med saunatæppe

Jeg ser stress i et helhedsorienteret perspektiv, hvor ikke kun psyken, men også kroppen, spiller en væsentlig rolle. Det er ikke alene hjernen, der er overbelastet – det er kroppen også. Kropsbehandling giver kroppen en tiltrængt pause og virker som medicin mod stress.

Få en gratis afklarende samtale!

Lyder det som noget for dig, eller vil du vide mere?
Før du beslutter dig for et trivselseftersyn, tilbyder jeg en gratis afklarende samtale over telefonen, hvor jeg vurderer din situation og hvor vi sammen kan afklare, hvad der er den rette løsning for dig.

Få en uforpligtende snak

Hvad enten du henvender dig til mig som privatperson eller på baggrund af en medarbejder med stress, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om stresscoaching – og hvordan det kan hjælpe dig eller din medarbejder.