Referencer

Udpluk af referencer på Mette Jørgensen

”Jeg blev i foråret 2022 ramt af stress og følte, at jeg havde behov for hjælp til at komme videre. Jeg var så heldig at finde frem til Mette og kontaktede hende. En af de ting, hun sagde til mig den første gang, var at hun stod til rådighed med hjælp men at det var mig selv, der skulle gøre arbejdet! Det viste sig, at vi fik et godt samarbejde omkring alle de emner, der er vigtige, når man bliver ramt af  stress. Mette udleverede godt materiale, som vi kunne arbejde med.

Mette besidder en dejlig ro og er virkelig dygtig til at hjælpe med at sætte ord på de ting, der kan være svære at blive klar over – at nå frem til, hvad der er vigtigst for mig for at komme videre, og give redskaber, der kan bruges fremover. Jeg har lært meget om mig selv i processen med Mette, og mange ting fra vores samtaler bruger jeg på daglig basis nu. Andre ting ligger i min bevidsthed – især de ting, der handler om at stå ved mig selv.

De afslappende massager, Mette tilbyder, har også hjulpet mig meget.

Jeg kan varmt anbefale et stressforløb hos Mette. Jeg har følt mig mødt fra første øjeblik og er taknemmelig for alt det, hun har hjulpet mig med.”
-Karen, Taastrup

“Jeg tænker tit på dig og alt hvad du har gjort for mig. Uden dig, din hjælp og din personlighed havde jeg ikke været, hvor jeg er i dag. Der går ikke en uge, uden jeg skænker dig en tanke og de forskellige ting, vi har fået drøftet under min stressperiode. Jeg skylder dig en kæmpe tak og er dit arbejde evigt taknemmelig – det har gjort, at jeg har sat mig selv fuldkommen i fokus. Så TUSIND TAK for det.”
– Mette, Slagelse

“Jeg havde over længere tid været stresset på mit job og det gik desværre helt galt i efteråret 2018. Jeg havde i nogen tid allerede gået til psykolog behandling, men det havde ikke rigtig nogen effekt; derfor begyndte jeg at søge efter andre behandlingsformer og faldt over Stress Coaching. Jeg fandt hurtigt adressen på Z-Free og skrev til Mette. Der gik mindre end én time, så havde jeg Mette i røret. Der blev hurtig aftalt et første møde, hvor Mette fortalte om behandlingsforløbet og nok så vigtigt se om kemien passede, Heldigvis for mig, var kemien fra start rigtig god, så jeg startede derfor behandlingsforløbet bestående af coaching og kropsbehandlinger. Coaching forløbet gav mig et helt nyt billede af hvordan og hvorfor jeg var havnet i denne kedelige situation at gå ned med stress. Jeg fik i forløbet specifikke værktøjer til at forebygge stress, som jeg benytter hver eneste dag – og de virker. Kropsbehandlingerne har været helt fantastisk: Det er en blid form for kropsberøring, som kroppen og sindet i den grad tager imod. Jeg valgte derfor at forlænge mine behandlinger efter at coaching forløbet var overstået.

Jeg kan i den grad varmt anbefale Mettes coaching og kropsbehandling. Hele forløbet har hjulpet mig til at komme ud på den anden side, blive et helt menneske igen, men også meget klogere på min krop og sind, så jeg fremover kan forebygge stress.
Tusind tak for hjælpen, Mette.”
– Peer, Greve

“Du får min ros for din indsats for at hjælpe mig med at samle mig selv op. Du skabte gode rammer for processen og værktøjer til, at jeg blev bedre til at forstå mig selv og hvordan jeg påvirker og påvirkes af mine omgivelser og hændelser i livet. Jeg er nu bedre rustet til at håndtere livet.
Og så er du sjov, skarp, sød ….. I det hele taget et yderst behageligt menneske at være sammen med. “
– Lars, København

“Jeg gik ned med alvorlig stress i 2015, blev sygemeldt og gik til psykolog i længere tid. Startede stille og roligt op på arbejde igen, og efter 6 mdr. var jeg tilbage på fuldtid. Årene gik, og jeg fik perioder med tilbagefald. Jeg kunne ikke finde ud af at få arbejde og privatliv op og køre. Det gjorde mig frustreret og ked, og jeg søgte hjælp i 2018.
Jeg manglede redskaber til at undgå tilbagefald. Jeg valgte at investere i et stress forløb hos Mette.
Det er uden tvivl den bedste investering, jeg har gjort.
Allerede i første session fik jeg redskaber, og et helt andet kendskab til min stress. Jeg har fået en hel værktøjskasse, som jeg fortsat skal arbejde med for at holde snuden i sporet. Jeg har lært utrolig meget om mig selv og mine dårlige vaner. Mette er empatisk og forstående. Og hvis noget ikke virker, så er Mette fantastisk til at finde en anden løsning. Jeg kan varmt anbefale Mette.”
– Malene, Solrød

“Jeg startede hos Mette, efter en længere periode med tiltagende symptomer på stress.
Min kæreste sagde stop, fordi han syntes, jeg havde forandret mig meget. Og mine kolleger sagde også, at de synes, jeg havde brug for hjælp. Jeg håbede selv hele tiden på bedring lige om lidt.
Vi havde på mit job haft et forløb med Mette omhandlende Arbejdsglæde og bedre kommunikation, så da jeg fik flere symptomer på stress fik jeg tilbudt et forløb hos Mette.
Mette fik mig til at sætte ord på alle de følelser og fornemmelser jeg havde i kroppen, så jeg også selv kunne se, der var noget galt. Først da jeg selv, med Mettes hjælp, fik indset at jeg var stresset, var jeg parat til at gøre noget ved det.
Det er af stor værdi, at Mette selv har prøvet at være stresset. – Hun kender de mange forskellige tegn på stress.
Jeg har fået mange gode værktøjer til at tackle de udfordringer der er. Det er i sig selv et arbejde at komme fri af stress. “Lektier” fra gang til gang hjalp med at holde fokus på arbejdet med mig selv.
Mette har en fantastisk evne til at spørge ind til ting på en måde, så jeg flere gange i mit forløb fik indsigt i situationer i mit liv, der har vist sig at have haft stor betydning for, hvorfor jeg har udfordringer.
Jeg er blevet meget mere bevidst om tegn på stress, og har nu flere metoder jeg kan bruge for at begrænse det. Det er godt at have min “arbejdsbog” at slå op i, hvis der opstår situationer, der er svære, og det gør der ind i mellem. Jeg kommer til at skulle arbejde med at holde stressen nede, nok altid fremover, men Mette har givet mig redskaberne til det. Jeg er dig meget taknemlig……
Jeg har samtidig med coaching forløbet fået kropsbehandlinger. Det har været en meget stor oplevelse.
Min krop havde så meget brug for at slappe af. Jeg var i så trygge hænder at jeg nogle gange var lige ved at falde i søvn, ja Mette påstår faktisk, at det er sket….
Det er så fantastisk en følelse at blive berørt og blidt masseret og kroppen svarer straks tilbage med mange tegn på mindre stress.”
– Elisabeth, Karlslunde

“Hvis man har symptomer på stress, bør man som udgangspunkt opsøge en, der kan hjælpe en. Jeg havde symptomerne; hukommelsestab, jeg havde det altid dårligt i fridagene, vrissede af de nærmeste osv.
Jeg undersøgte på internettet, hvad der var af muligheder i København. Der var ikke rigtig nogen, jeg synes var interessante nok til at hjælpe mig. Men så fandt jeg Mette Jørgensen i Taastrup.
Fra første øjeblik jeg snakkede med hende i telefonen, var der en form for connection. Alligevel synes hun, at vi burde se hinanden an. Det gik således fint, og jeg har for 2 måneder siden afsluttet mine timer hos Mette med et rigtig godt resultat.
Når man er “patient” hos Mette, kan man mærke, hun virkelig interesserer sig for en. Man kan også godt komme ud for lige pludselig at snakke om andre ting, end dem der stresser en. Dette er bare med til, at man føler sig hjemme hos Mette.
Jeg synes selv, jeg var på vippen til at blive sygemeldt med stress, da jeg havde det virkelig dårligt. Men Mette fik mig ud af suppedasen. Hun gav mig værktøjer, som jeg godt vil pointere er vigtige at arbejde med, og det hjalp ret hurtigt. Jeg begyndte allerede efter de første 14 dage at føle det gik bedre.
I dag har jeg godt, jeg kan håndtere flere ting ad gangen uden det påvirker mig i særlig grad.
Så hvis du/i er stresset, så opsøg Mette. Jeg har ikke erfaring med andre, men hun er efter min mening en af de bedste indenfor sit fag.”
– Toke, København

“Mette har lært mig om betydningen af stress for min krop og mit sind. Hun har lært mig, at mit system ikke skal være i konstant beredskab og forvente en “sabeltiger” omkring hvert et hjørne. Hun hjalp mig til at komme ned i gear, mærke duften i skoven og finde tilbage til mig selv.
Det at tale med en, der selv har prøvet stress på egen krop, en der forstår og anerkender de følelser og frustrationer, man står med, og som samtidig er uvildig i forhold til ens arbejdsplads og ens familie og sociale relationer, er en hel uvurderlig hjælp for en stressramt. Mette har været en hel uvurderlig hjælp for mig i forhold til at håndtere og komme igennem min stress.
Mettes inspirerende, anerkendende og empatiske måde at stille krav på, var fuldstændig afgørende for, at jeg blev modtagelig over for de værktøjer, som hun tilbød mig. Værktøjer som både hjalp mig ned i gear, og som hjalp mig til at finde mig selv og mine egne værdier igen.
Mettes stresscoaching forløb stiller skarpt på de vigtige og positive ting i tilværelsen og får dermed de mindre vigtige og negative elementer til at fade ud. Hun hjalp mig til at se, at det er det, man giver opmærksomhed og fokus, der vokser.
Mettes brede erfaring, skarpe hjerne, faglige kunnen, varme tillidsvækkende personlighed – og ikke mindst hendes humoristiske sans – gør, at hun er utrolig god at sparre med omkring en bred pallette af spørgsmål i livet. Dette var vigtigt for mig, da stressen jo ikke var en løsrevet del af mig. Mette forstår at se og hjælpe det “hele” menneske fra at føle sig i en kaotisk følelsesmæssig tilstand til at føle sig “hel” igen.
TAK for det”
– Leah, København

“Da jeg gik ned med alvorlig stress blev jeg af min arbejdsgiver tilbudt stresscoaching af Mette Jørgensen. Jeg var skeptisk til at starte med, da jeg har været i coachingforløb tidligere – dog uden den store effekt. Min krop var også medtaget og jeg var konstant anspændt og i alarmberedskab.
Jeg er en kritisk forbruger og meget opmærksom på, hvad jeg investerer, og hvilket udbytte jeg får ud af det.
Mettes kombination af coaching og stressrelease behandling har gjort, at jeg kan nyde at gå på arbejde og mærke efter, hvad der er rigtigt for mig i den givne situation. Jeg har fået skabt sammenhæng mellem krop og sind. Gennem øvelser og vedvarende livsændringer har jeg også fået skabt sammenhæng mellem privat – og arbejdsliv.
Mette er som coach og behandler empatisk, skarp og nytænkende i sin måde at coache på. Hun bidrager også gerne med sine egne erfaringer med stress, hvilket er en stor gave, da man ikke behøver at regne alt ud selv. Jeg har mærket en oprigtig vilje og passion til at gøre en forskel.
Tak Mette”
– Kristina, Glostrup

“Mit stresscoachingforløb hos Mette startede med en behagelig telefonsamtale. Mette var meget lyttende og empatisk og jeg følte tryghed og fortrolighed, så vi måtte mødes.
Jeg var så stresset, at jeg ikke selv var klar over det, det var min mand, der sagde stop. Det var hårdt arbejde og Mette lagde ikke skjul på, at det var mig der skulle åbne op og lukke livet ind igen. Tak for det …
Mette og jeg fik flyttet og skabt forståelse for en masse kaos inde i mit hoved, fik synliggjort min personlighed og finde mine indre styrker frem ud fra mine mål i livet.
Jeg fik nogle værktøjer, som jeg dagligt bruger og som gør hverdagen mere overskuelig.
En stor ny viden omkring stress lærte mig at sige PYT.
Mette er god at sparre med, har en god humor og er god til at lytte. Mette er faglig og har en stor viden, som hun gerne deler ud af. Mette stiller de rigtige spørgsmål, så man får sat ord på tanker og følelser og der bliver givet tid og rum til at man kan reflekterer.
Mette har givet mig en værktøjskasse, som jeg gerne slæber rundt med og bruger.?
Tak for det”
– Ilse, København

“Jeg kom til dig uden så meget energi, forståelse for stress eller tegn på bedring, men allerede efter første stresscoachingsamtale så jeg håb forude og det var bare en kæmpe lettelse, at snakke med en, som ved hvad det drejer sig om.
Du har givet mig en masse værktøjer gennem forløbet og viden om stress og det har været kanon at have dig at sparre med. Tusind tak for det hele.”
– Anne Mette, Taastrup

“Mette har coachet mig flere gange, og jeg kan stærkt anbefale Mette som coach. Mette er rolig og har god humor, som gør mig afslappet og i stand til at tale om ting, der virkelig betyder noget for mig. Mette er skarp og hjælper mig hurtigt til at indse, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er. Efter en session med Mette, er jeg meget motiveret til at handle på mit mål.”

“Mette Jørgensen får min absolut varmeste anbefaling. Da jeg har selvstændig virksomhed og har været under stort pres, har det været skelsættende for mig at blive coached af Mette. Jeg var i krise og alt var så kaotisk og uoverskueligt. Mette gav mig nogen værktøjer, jeg kunne bruge i den konkrete situation.
Hun hjalp mig til at finde struktur og blive mere bevidst om, hvor de ømme punkter var. Jeg kunne ændre følelsen af at være offer for omstændigheder til konkret handling. Konkret handling her og nu, men også til at få kigget et lag dybere.”
– Susanne, kunstner med selvstændig virksomhed, Fuglebjerg

“Coaching handler per definition om, at man selv finder svarene på, hvordan man skaber forandringer i sit liv. Det kan ofte være lettere sagt end gjort, så ved at konsultere en dygtig certificeret coach, som kan stille de rigtige spørgsmål og afklare konkrete personlige mål, lettes processen med at få øje på de måske mere ubevidste indre styrker og skjulte potentialer. I stedet for at blive undervist, bliver man hjulpet til at lære.
Et forløb over fire coachingsessioner samt to opfølgende sessioner sammen med Mette Jørgensen har været en absolut positiv oplevelse. Det er ikke ofte, at man møder en empatisk person med en smittende entusiasme, som samtidigt er god til at lytte.
Den første session blev anvendt til at fortælle lidt om baggrunden (en ændret jobsituation), men med hjemmeopgaverne som optakt til de efterfølgende tre sessioner, blev der sat ord på de løse tanker, og målene begyndte at blive mere konkrete. Jeg havde selv en ide, om hvordan et fremtidigt arbejdsliv kunne udforme sig, men undervejs i processen dukkede der også andre muligheder op. Det gav allerede en spirende selvfølelse og tro på, at noget nok skal lykkes.
Med en næsten terapeutisk tilgang blev mulighederne gjort mere bevidste, og jeg begyndte at reflektere over, om jeg virkelig lever det liv, jeg ønsker, og hvad det er, jeg inderst inde brænder for. Det oprindelige mål flyttede sig fra blot at have været tilfreds med en hidtidig og tilfældig valgt levevej til erkendelse over behovet for personlig udvikling og konkretisering af min passion.
En eller flere konsultationer hos Mette er godt givet ud!”
– Paul, Lyngby

“Utallige gange har jeg af mine omgivelser fået at vide, at jeg virkede stresset og jeg skulle handle på dette problem. Det var dog først ved mine konsultationer med Mette, at jeg rent faktisk forstod og accepterede dette forhold – at jeg var stresset. Det var også først her, jeg virkelig erkendte konsekvenserne ved stress. Det har været en øjenåbner for mig at erkende og forstå. Forløbet hos Mette har været meget konkret/håndgribeligt at forstå. Fx med hensyn til at få “lektier” for som skulle følges, for derigennem at erkende problemstillingen og se forbedringen, som var muligt gennem konkret handling fra min side af. Jeg har nu fået en værktøjskasse, som gør, at jeg nu bl.a. formår at sige “pyt” – hvilket jeg tidligere kun grinte af, når andre nævnte dette begreb. En værktøjskasse jeg gør brug af dagligt og som jeg er dybt taknemmelig for.”
– Dorthe, Allerød

“Mette har hjulpet mig med at se hvilke mønstre i mine handlinger og tanker der har været med til at gøre mig stresset. Gennem Mette har jeg fået værktøjer til at bryde ud af de uhensigtsmæssige vaner, så jeg forhåbentlig kan leve et mere balanceret liv. Mettes empati, rolige væsen og evne til at lytte gjorde mig hurtigt tryg, så vi kunne have nogle åbne snakke.

I starten var det Mette der styrede forløbet og fik mig skubbet i gang med at lære min stress at kende. Det var dejligt, i en situation, hvor jeg ikke selv vidste hvad jeg skulle tage fat i. Efterhånden skulle jeg selv være mere aktiv, men Mette havde hele tiden øje for hvor jeg var og hvad jeg kunne kapere.

Ud over samtaler fik jeg også kropsbehandlinger som virkede afstressende på kroppen. Det var nogle timer der føltes som rigtig “mig-tid” – noget som var meget tiltrængt!”
– Linda, Rødovre

“I sommeren 2022 sagde min krop fra efter en længere periode med stress signaler såsom søvnløshed, konstante bekymringer, trykken for brystet, hovedpiner, stakåndethed og en generel gennemtrængende følelse af ikke at kunne finde ro i mit indre. Jeg blev sygemeldt med stress, og fandt heldigvis frem til Mette. Til at starte med blev jeg anbefalet af min sygeforsikring at finde en psykolog, men jeg følte et stort behov for at blive lært redskaber, som jeg selv kan arbejde med for at kunne hjælpe mig selv i fremtiden. Derfor gik jeg efter en coach, og fandt frem til fantastiske Mette.

Jeg oplevede hurtigt at have god kemi med Mette, og jeg må indrømme, at jeg tror det er svært ikke at have god kemi med hende. Mette fremtonede fra dag ét den ro jeg selv søgte, og hendes rolige tilgang til samtalen, hendes nærvær og evnen til at lytte til og forstå ens situation er guld værd. Med Mette har man samtaler med en hel person, der både tager sig selv og sin professionelle kunnen med i dialogen, og jeg følte mig derfor hurtigt tryg i hendes selskab. Mette er den første jeg har haft delt alle tanker, udfordringer og livsbekymringer med, råt for usødet – og hele vejen igennem har jeg følt mig accepteret og ikke bedømt. Selvom der stadig er ting i mit liv der kan være hårde, så har jeg gennem Mette fundet en meget roligere tilgang   til at være i det, og fået værktøjer til at prioritere hvad der er   vigtigt for mig, analysere hvad jeg kan gøre noget ved, og handle i   henhold til mine værdier. Og havner jeg nu i en situation, hvor jeg   mærker uro i kroppen, så er jeg blevet meget bedre til at finde frem   til, hvad der ”trigger” det og gøre noget ved det. En kæmpe   øjenåbner for mig har også været vores arbejde med mine begrænsende   overbevisninger, hvor vi ved at kigge tilbage har forbedret min   indstilling til mange hverdagssituationer.

Mette tager udgangspunkt i dig, mærker efter hvor du er, og planlægger opgaverne derefter. Så du kan trygt og med de varmeste anbefalinger række ud til Mette, hvis du føler stress eller uro i systemet.

Mange tak for dig, Mette. Du gør en forskel.”
– Molly, Rødovre

“Efter et par hektiske år grundet Corona gik jeg ned med stress. Virksomheden hjalp med psykologhjælp via sundhedsforsikring, men dette forløb virkede ikke for mig, og jeg måtte bide i græsset igen kort efter.

Jeg fandt selv frem til Mette, og dette forum virker for undertegnede. Mette besidder en kæmpe værktøjskasse, som faktisk fungerer for stressramte, og hun kan trække på egne erfaringer, som psykologen i mit tilfælde ikke lod til at kunne gøre.

Jeg bruger stadig nogle øvelser og tips dagligt her knap 1 år efter. Jeg betragter Mette som en mentaltræner (min egen BS Christiansen), hvilket jeg også har fortalt Mette. Hvis du tumler med stress eller krise, så tag fat i Mette. Hun sætter tingene i perspektiv og finder frem til, hvad der skal til for at hjælpe – uden omsvøb eller dikkedarer.

Det er benhårdt at bearbejde stress, når man er nede, men man kommer på rette vej igen med Mettes input. Vi voksne skal huske at fjolle, opleve, være nærværende og nedprioritere jobbet, så work-life balancen opretholdes. Gid, jeg havde vidst dette noget før…”
– Vibeke, Brøndby

Få en uforpligtende snak

Hvad enten du henvender dig til mig som privatperson eller på baggrund af en medarbejder med stress, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om stresscoaching – og hvordan det kan hjælpe dig eller din medarbejder.